Nu går det boka till sommaren skratt underhållning

HJALMARS SOMMARKARAMELLER!

Hjalmar Berglund från Viby By i Närke är en sådan där seg gubbe som aldrig ger sig. Nu laddar han om, igen, med nya vitsar, sånger och sketcher. Vinterns revy ”Hjalmars Julspektakel – en smällkaramell” blev en succé som gick för fulla hus på Bruksteatern under oktober, november och december 2021. Sedan kom pandemi-restriktionerna och satte stopp för fortsättningen.

Men nu är det dags för HJALMARS SOMMARKARAMELLER – det bästa från vinterns succé och en hel del nytt!

Det blir alltså en sommar-revy i underbart vackra Brevens Bruk, fyra mil sydost om Örebro. Den som aldrig varit i Breven tidigare kommer att få möta Hjalmars revyensemble i ett sommarfagert välbevarat brukssamhälle, och den som någon gång tidigare varit i Breven längtar alltid tillbaka.

Hjalmars Sommarkarameller spelas utomhus på Midsommarplatsen i Brevens Bruk.

Peter Flack och hans ensemble, Marie Kühler, Amanda Flack, Peter Kjellström, Åsa Bergfalk, Stephan Jansson och Peter Tikkanens revyorkester, längtar efter att få hälsa er alla välkomna till en glad, rolig, varm och trivsam revykväll.

Föreställningen är cirka 2,5 timmar inklusive paus. Fika finns att köpa i pausen.

Boka biljetter här KLICKA HÄR