Vi lär oss hemsidan

”En dyngförkylning kan ingen bota”

Tyvärr har vi varit tvungna att ställa in helgens föreställningar 25-26:e februari p.g.a att Peter Flack har åkt på en dunderförkylning med hosta och heshet. Det känns alltid mycket tråkigt att göra publiken besviken med sånt här besked. Lyckligtvis har vi sällan behövt ställa in , under våra drygt 30 år med revyerna. Men men…även Hjalmar är mänsklig 😉  Nu kurerar vi Peter och förstärker immunförsvaret på alla i ensemblen med ingefära, honung, vitlök, vitaminer och alla huskurer som finns, och hoppas kunna spela resten av vårens alla föreställningar!

Jimmy Strandberg, Marie Kühler och Amanda Flack

Nu håller vi på att lära oss det här med att sköta en hemsida. Men kan Dagny 104 år, lära sig blogga ska väl vi också kunna lära oss detta! Meningen är att vi ska lägga upp både nytt och gammalt från våra produktioner genom åren på den här sidan.

Med hopp om hälsa, glädje och vårsol!

/Marie